Home » » Jeta e Messit bëhet film vizatimor! (video)

Jeta e Messit bëhet film vizatimor! (video)


Jeta e Lionel Messit është kthyer në… film vizatimor. Kështu ka vendosur ta përshkruajë një kanal televiziv në Tajvan historinë e Messit në futboll dhe thyerjen e rekordit të Gert Myller.
Filmi vizatimor ka protagonist Messin i cili lind nga një… top futbolli. Talenti i tij shfaqet që i vogël, por zhvillohet me hormone, të cilat ia paguan Barcelona duke i ndihmuar prindërit e tij ekonomikisht.
Në vazhdim, Leo sfidon edhe Myller dhe duke fituar të gjithë titujt, kërkon Kupën e Botës…
Ndiqni për më shumë videon.