Home » » Shkendije Mujaj ne nje filmp orn , odisa foto nga skenat..

Shkendije Mujaj ne nje filmp orn , odisa foto nga skenat..

Shkëndije Mujaj, është një emër që kohëve të fundit po shkakton rrëmujë në hapësirat gjithëshqiptare. Nuk është vetëm muzika e saj që e shkakton këtë rrëmujë, por gjithashtu edhe paraqitja e saj kontroverse dhe provokuese po tërheq vëmendjen e të gjithëve.