Home » » Zhvishet Ne Metro, Ylli I Ponros Çmend Me Viedon E Saj…

Zhvishet Ne Metro, Ylli I Ponros Çmend Me Viedon E Saj…

Me siguri te pakte jane ata qe e kane pritur nje shfaqje te tille. E megjithate, pasagjeret e nje metroje ne Monterrey (Meksike) mund ta konsiderojne veten vertet me fat, per arsye se munden te shikojne striptizmin se si te nje vajze, shoqeruar edhe me ‘lap-dance’ neper shtylla. E gjithe skena eshte filmuar nga nje mik i vajzes, e cila quhet Luna Bella dhe shte yll i “soft-ponro”-s. Kaq eshte dashur qe vi eo te regjistroje nje “bum” shikimesh!