Home » » Seks me qenin në mes të rrugës, arrestohet vajza

Seks me qenin në mes të rrugës, arrestohet vajza


Çfarë nuk po dëgjojmë kohëve të fundit, por ja që ndodhin. Kara Vandereyk u arrestua nga policia në kushtet e flagrancës, pasi ishte duke bërë sek s në mes të rrugës me qenin e saj tip pit bull.
Efektivët e policisë së Los Angelos u njoftuan nga fqinjët e vajzës, të cilët të tronditur raportuan gjithë sa u kishte zënë syri.
Kur policia mbërriti në vendin e ngjarjes, e gjetën gruan gjysmë të zhveshur dhe thuajse pa ndjenja përtokë.
Gruaja u shoqërua në polici, ndërsa nuk bëhet e ditur dëshmia e saj.