Home » » Shpallet aktorja ma e mire e 2013 , por i bie fustani gjat ngjitjes ne skene (Video)

Shpallet aktorja ma e mire e 2013 , por i bie fustani gjat ngjitjes ne skene (Video)

Shpallet aktorja ma e mire e 2013 ,por i bie fustani gjat ngjitjes ne skene dhe ajo gati sa nuk braktisi marrjen e cmimit.